platja fonda sitges

L’Ajuntament condiciona l’entorn de la platja Fonda

Una xarxa metàl·lica col·locada al talús permet reforçar l’estructura natural i evitar despreniments.

La construcció d’una escala donarà major accessibilitat a la platja i acabarà de condicionar l’entorn per als banyistes.

L’Ajuntament de Sitges ha col·locat una xarxa metàl·lica al talús de la platja Fonda, ubicada al costat de la platja de Sant Sebastià, per reforçar l’estructura natural del talús i evitar despreniments.

L’actuació es completarà amb la construcció d’una escala d’accés i jardineria per condicionar l’entorn al públic.

La regidora de Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha manifestat durant la visita d’obres que “l’obra forma part de les actuacions d’estabilització del talús.

La intenció és que no caiguin pedres i els usuaris de la platja puguin transitar amb seguretat”.

Carbonell ha explicat que s’ha autoritzat la construcció de l’escala d’accés perquè la platja, tot i que és accessible des de Sant Sebastià en algunes èpoques de l’any, ho sigui també per a tothom durant tot l’any.

El cost de les actuacions és de 46.000 euros.

La regidora ha recordat que les inversions a les platges de la vila durant el 2018 han arribat a l’arranjament de la platja de les Coves, on també s’ha procedit a l’estabilització d’un talús; la col·locació de baranes, i la posada a punt dels banys de Sant Sebastià, així com el condicionament de dutxes i rentapeus en diferents platges, unes inversions que han pujat fins als 800.000 euros.

Per la seva part, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha volgut recordar que “l’actuació ha estat possible perquè hem tingut un romanent gràcies a la gestió financera i comptable, que fa possible ara les obres, totes elles pensades pels sitgetans i també pels visitants”.